Üdvözlöm honlapunkon!

kézfogásA felületkezelés napjainkban nagyon fontos szerepet tölt be. Nap, mint nap találkozunk festett, felületkezelt termékekkel. Magyarországon elsőként, és egyedüliként azt a küldetést tűztük ki magunk elé, hogy egy szakmailag alátámasztott, könnyen hozzáférhető valós adatokat tartalmazzon az oldal, mind tervezőknek, mind felhasználóknak. Az adatok tapasztalati adatok, amik megkönnyítik, mind a tervezők, mind a festők, felületkezelők munkáját. Azt az űrt szeretnénk áthidalni, ami a tervezők, kivitelezők, festők, festékgyártók között van. Nagyon lényeges szempont a festés, mivel általában a termék végárának 15 %-ba kerül, és ez adja a termék esztétikáját, ami ha nem tetszik a vevőnek az egész termék árát nem fizeti ki.

A helyszínen tudjuk vállalni a termékek festés technológiájának kidolgozását. A konkrét termékre vonatkozóan, a fizikai munkán át (festésen), kivitelezésen a teljes fényképes, videós és papír alapú dokumentáció létrehozását. Teljes mértékben igazodunk az igényekhez, legtöbbször hétvégén, illetve éjszaka dolgozunk, ezzel is biztosítva az üzemek, kereskedelmi egységek folyamatos termelését.

A festés minősége, esztétikai, funkcionális megfelelősége nagyon sok esetben eladja, vagy legalábbis nagyban befolyásolja a termék eladhatóságát. Ha valaminek speciális, egyedi megjelenést szeretnénk adni a legtöbb esetben olyan színt választunk, ami a termékünket kiemeli a többi közül. De mi történik akkor, ha a festés nem sikerül, az átadási határidő közeleg, a termékünket meg el kell adni, vagy be kell építeni, és nincs idő már újra legyártani, illetve kijavítani? Sok esetben ekkor jön a pánik. De nyugodjon meg, nincsen ok a pánikra, ugyanis az Ön problémája a mi specialitásunk. Minden havária helyzetben tudunk megoldást javasolni. Vállaljuk a helyszíni javítást (egész Európában), legyen szó akár nedves festésről, akár porfestett felület javításáról, illetve helyszíni porfestett felület nedves festéssel való javításáról. Természetesen minden esetben garanciát vállalunk a munkáinkra. Nagyon rövid határidővel dolgozunk, és nagyon rugalmasak vagyunk.

A blogon tervezők és kivitelezők (festők) beszélhetik meg, hogy mi az, ami az adott problémára a legköltséghatékonyabb, egyszerűbb, legjobb minőségű bevonat. Ez természetesen moderálva van, és teljesen ingyenes.

Ehhez kívánok jó böngészést, és remélem sok problémát meg tudunk közösen oldani!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük